بنیاد دانش

برگزاری اردوی آشنایی با مشاغل و مهارت‌آموزی در نمایندگی اروند بنیاد دانش

امروزه اهمیت فراگیری مشاغل گوناگون، اعم از فنی، هنری و سایر مشاغلی که تا روزگاران گذشته مختص آقایان محسوب می‌شد، از نیازهای اساسی زنان در جهان می‌باشد. درواقع می‌توان گفت که در جهان امروز، دیگر کمتر شغلی یافت می‌شود که بتوان آن را مردانه یا زنانه تعریف کرد و آن را در انحصار بخش خاصی از جامعه درآورد. نمایندگی اروند بنیاد دانش

از این رو، مجموعه بنیاد دانش همواره خود را مکلّف دانسته است تا در بخش کمیته حرفه‌آموزی و اشتغال، اردوهای متنوعی را با عنوان «اردوی آشنایی با مشاغل و مهارت‌آموزی» برای دختران بورسیه و بانوان بنیاد برگزار کند. اهمیت این اردوها در این است که به عنوان برنامه‌ای پیشرو، دختران را با مختصات زیستن در جهان مدرن آشنا می‌کند و آنان را در جهت کسب استقلال مالی و انتخاب یک شغل به عنوان یکی از نیازهای اساسی سلامت روان، تشویق و ترغیب می‌کند.

به این ترتیب، در روز سه‌شنبه مورخ 1401/03/24 از ساعت 10 الی 12 اردوی آشنایی با مشاغل و مهارت‌آموزی مختص دانش‌آموزان بورسیه دختر در پایه متوسطه اول در «نمایندگی اروند بنیاد دانش» برگزار شد. در این اردو، تعداد 18 بورسیه دختر شرکت کردند که همراه «سرکار خانم سرحانی» مسئول دفتر اروند و «سرکار خانم وارسته» راهبر بورسیه‌ها، همراهی شدند. 

اشتغال
اشتغال
اشتغال
اشتغال

جزئیات بازدید بورسیه‌های نمایندگی اروند بنیاد دانش از کارگاه‌های مختلف، به شرح ذیل است :

1- کارگاه تعمیرات موبایل : به سرپرستی سرکار خانم احمدی‌نیا.

2- کارگاه عکاسی : به سرپرستی سرکار خانم کوهیانی.

3- کارگاه چرم‌دوزی : به سرپرستی سرکار خانم پوربچاری .

4- کارگاه کار روی شیشه با ویترای : به سرپرستی سرکار خانم پورعوض.

5- کارگاه قالی‌بافی : به سرپرستی سرکار خانم آراسته.

6- کارگاه مشاغل فنی حرفه‌ای : به سرپرستی سرکار خانم فرهادی.

لازم به ذکر است که بورسیه‌های دختر برای فراگیری تمام مشاغل ذکر شده در این دوره‌ مهارت‌آموزی، می‌توانند با پرداخت مبلغ «1150000 ریال» در کلاس‌ها ثبت‌نام کنند و پس از طی کردن این دوره، به مرحله کسب درآمد برسند. مدت زمان برگزاری این دوره نیز 75 روز (دو ماه و نیم) خواهد بود.

در پایان لازم به ذکر است که یادآور شویم بنیاد دانش همواره در جهت ایجاد خودشناسی در میان بورسیه‌های خود و افزایش آگاهی نسبت به آینده شغلی و اجتماعی در میان این عزیزان و آشنایی با مشاغل مختلف، تمام تلاش خود را می‌کند تا فرزندان بنیاد بتوانند در مسیری که در پیش دارند، هریک در جایگاه مناسب و شایسته خود به سازندگی این مرز و بوم اشتغال یابند. به امید آنکه روزی با حذف تقسیم‌بندی زنان و مردان از منظر جایگاه اجتماعی، شایسته‌سالاری را بیش از پیش در اولویت انتخاب مشاغل در بین تمام آحاد جامعه تقویت کنیم.

آخرین اخبار بنیاد دانش

همیار بورسیه

همیار تخصصی

کمک های نقدی